Je conditie verbeteren, sterker worden, fitter worden en meer energie? Dit is wat jij sowieso krijgt met Training aan Huis! Heb je weinig tijd of train jij graag in je eigen omgeving? Investeer in je gezondheid met Personal Training aan Huis!

Neem contact op met WhatsApp

Train jij liever buiten? Bijvoorbeeld in een park of een mooie plek bij jou in de buurt? Dit is mogelijk met personal training op locatie. Ik zorg ervoor dat jij elke week de juiste training hebt en daarmee tegelijkertijd jouw sportdoelen gerealiseerd kunnen worden!

Neem contact op met WhatsApp

Het is ook mogelijk om in een private studio te trainen. Trainer aan Huis heeft een samenwerking met Health Club Almere Hout. Ben jij liever niet afhankelijk van het weer en train je liever indoor? Boek dan jouw trainingspakket voor indoor personal training. Met dezelfde garanties voor het verbeteren van jouw conditie, fitheid, energie en kracht, maar dan binnen!

Neem contact op met WhatsApp

Trainer aan Huis biedt ook Online Coaching aan. Hierbij word jij via meerdere kanalen gecoacht om sportresultaat te halen. Je krijgt een intakegesprek, op maat gemaakt sport- en voedingsplan, onbeperkt gebruik van een professionele app, tussentijdse evaluaties en een eindgesprek. Ik heb de kennis in huis om jou het juiste sport- en voedingsplan te geven, zodat jij precies weet wat je moet doen om je sportdoelen te behalen!

Neem contact op met WhatsApp